Trampolinekurs

TRAMPOLINEKURS

Vi arrangerer jevnlig ulike trampolinekurs for barn og ungdom på alle ferdighetsnivåer. Deltagerne får opplæring ut fra sitt ferdighetsnivå.


KURSKALENDER  

Få et nyttårs-RUSH på trampolinekurs med oppstart 9.januar:
Vi starter det nye året med trampolinekurs som passer for både nybegynnere og de litt mer øvet mellom 8-14 år. Kurset går over 6 uker på mandager og tirsdager fra kl. 15:00-16:00. Deltagerne kan velge om de vil være med 1 eller 2 ganger i uken.
Første kursdag er mandag 9. januar.

Pris 1 gang i uken:    Kroner 1 000,-
Pris 2 ganger i uken: Kroner 1 900,-

Meld deg på ved å sende «Trampolinekurs» til info@rushnorway.no


Vinterferiekurs avholdes med oppstart 20. februar:
Trampolinekurs i vinterferien holdes i 3 dager på formiddagen. Mer informasjon følger.

Meld deg på ved å sende «Trampolinekurs» til info@rushnorway.no

 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.